En ond dag

Jag bestämde i morse att både jag och Busfröt skulle behålla pyjamaserna på oss idag. Vovven fick följa med Herrn på jobbet så behövde vi inte gå utanför dörren om vi inte kände för det.

20131203-174920.jpg

Migränen har rasat i ögat och nacke hela dagen så att jag inte ens kunnat sova då älskade Lillprinsen vilat. Jag sjukskrev mig från middagstjänstgöringen så Herrn fick åka förbi och köpa pizza. Välbehövligt att jag fick i mig massa kalorier då jag knappt kunnat äta tidigare och en del av gårdagens kvällsfika hade ju försvunnit vid halv tolv natten till idag.

Istället för sömn har jag sett till att det finns tre deciliter mjölk i frysen och mer ska det bli, så nästa gång migränen blir såhär ond kommer jag kunna ta medicin.

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *